Foto lessenreeksen Atelier
navigation-background-element
Lessenreeks

Lessenreeksen Atelier

Zelf dingen maken en met je handen werken
Prijs: €220
Locatie:
OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven
Kunstenaar(s):

Onze lessenreeksen atelier zijn er voor kinderen en jongeren die zin hebben om zelf dingen te maken en met hun handen te werken. Samen met een beeldend kunstenaar experimenteren we met veel verschillende materialen en technieken. We halen inspiratie uit onze gedachten, objecten, het dagelijkse leven, (kunst)boeken, ... 

Vanaf seizoen 2021-2022 kan je inschrijven per module van acht lessen (+/- per trimester). Wij denken graag samen met jullie na over de invulling van de lessenreeksen. Heb je iets dat je graag wil leren of boeiend vindt? Laat het dan weten aan dorien@trill.be. 

Praktisch: 

  • Inschrijvingen starten vanaf 3 mei 2021! 
  • Vragen? Neem contact op met dorien@trill.be
  • Lessenreeksen atelier zullen doorgaan op woensdagnamiddagen in OPEK:
  • 6-10 jaar: 14u-15u30
  • 10-15 jaar: 16u-18u

TRILL draagt graag bij aan een veilige omgeving. Daarom besloten wij om een vertrouwenspersoon voor jou en je kind aan te stellen binnen de organisatie. Is er een probleem of wil je iets kwijt dat je niet tegen andere ouders, de docent of bepaalde medewerkers kunt zeggen? Neem hierover contact op met denis@trill.be. Hij zorgt ervoor dat deze vertrouwelijke informatie discreet besproken wordt en biedt een oplossing of gesprek.

Join us!