Vulnera (Talks)
navigation-background-element

Vulnera (Talks)

Podcast en liveshow waar ongehoorde stemmen inspireren

TRILL had de eer deel uit te maken van co-creatie met 30CC genaamd Vulnera. Een podcast waar psychologe in spe Tania Nyanguile in gesprek gaat met jonge mensen wiens stem onvoldoende gehoord wordt. Met Vulnera beoogt Tania taboes te doorbreken en representatie, diversiteit en kwetsbaarheid te bevorderen.

De podcast werd een succes en bloeide uit tot Vulnera Talks: maandelijkse live-shows met panelgesprekken en workshops waar het publiek actief deel werd van het gesprek. Een fantastisch project waarbij projectmedewerker Adinda Vanderzande Tania bijstond op vlak van productie, communicatie en meer. 

Curious? Bezoek Vulnera's YoutubeInstagram of Facebook

De podcast Vulnera werd gemaakt door Tania Nyanguile, Adinda Vanderzande, Gaétan Vandenberghe, Idris Vandommele, Axel Loonen, Joanna Bujnarowska, Delphine Denies, Aaliyah Nyanguile, Gloria Birihanyuma, Mira Bonameau en Sander Isenborghs. 

Dit project was een samenwerking met 30CC.

Zelf een artistiek idee dat je wil uitwerken? Mail info@trill.be

PERSPECTIVE SWITCH #1: Sociale mediafiguren van kleur

In deze aflevering van Vulnera nodigt host Tania Nyanguile vier sociale mediafiguren van kleur uit. Ze praten over het belang van representatie in de media en het gebrek aan diversiteit in het Vlaamse (sociale) medialandschap, maar ook over mogelijke oplossingen om de Vlaamse media diverser te maken.

PERSPECTIVE SWITCH #4: Body image

Hoe kijk je naar je eigen lichaam?  Wat kan je doen om je lichaamsbeeld te verbeteren? En wat met body positivity? In deze aflevering van Vulnera gaat Tania Nyanguile in gesprek met vier personen over lichaamsbeeld en lichaamsbeleving. “Mijn gewicht blijft een strijd tussen enerzijds eraan werken en anderzijds het accepteren.”